Bestill «Askefall» og få den ca. 1.3

Kjøp «Askefall» for kr 322,- (veil 379,-) . Du får boken fritt tilsendt så snart den er klar fra trykkeriet (ca 1.3.2020). Du får faktura på e-post/sms etter levering . Bestill her.

Nå kommer «Askefall»

Den tyske soldaten Karl er om bord i Hitlers stolthet slagskipet Tirpitz som får base i Kaafjord nær Alta i 1942. Tirpitz truer konvoiene som frakter livsviktig krigsutstyr til russerne og de allierte angriper slagskipet igjen og igjen. Sykepleieren og jordmoren Elise blir en del av krigen når Alta flommer over av soldater, kollaboratører, spioner – og jenter som har kommet i ulykka. I Berlin melder Karls kjæreste Liesel seg frivillig og gjør alt for å oppfylle Hitlers visjoner. Høsten 1944 snur krigslykken for alvor. Russerne fosser frem på østfronten og en halv million tyske soldater flykter sørover gjennom Finnmark. De brenner ned alt etter seg. I Tyskland står Berlin for fall. Både Karl, Elise og Liesel kjemper på hver sin kant for ikke å gå til grunne i ruinene.

«Askefall» er en historisk roman inspirert av virkelige hendelser fra krigen i Nord-Norge og Europa. Men det er også fortellingen om menneskers vilje, håp og overlevelsesevne når alle valg er umulige. Hva står igjen når freden kommer og asken har lagt seg?

«Askefall» er tredje og siste i en serie frittstående og avsluttende romaner hentet fra krigen i Nord-Norge og Tyskland. «Seks dager i april» er den første og «Den tapte våren» den andre i serien.

NB: Omslagsbildet er en foreløpig versjon.

Pakketilbud: Kjøp «Askefall», «Seks dager i april» og «Den tapte våren» for kr 599,- . Du får bøkene fritt tilsendt og faktura på e-post/sms. Bestill her.