Bestill «Ildveien»

«Ildveien», som er oppfølgeren til «Seks dager i april», «Den tapte våren» og «Askefall», koster kr 429,- inkl. porto og ekspedisjon. Bokloven pålegger oss fastpris, og vi kan ikke gi rabatter. Imidlertid kan du få antologien «Fragmenter» som en gratis gave fra oss hvis du ønsker det. Alle bøkene i serien «Krigen i nord» kan leses uavhengig av hverandre.

  eksemplarer av Ildeveien for kr 429 per. stykk
  Navn (må fylles ut)

  Adresse (må fylles ut)

  Postnummer og sted (må fylles ut)

  Epost (Må fylles ut))

  Telefon (Må fylles ut)

  Jeg ønsker også å bestille antologien "Fragmenter" av Stein Arne Nistad gratis uten kostnad:

  Bøkene sendes portofritt i innbundet utgave. Du får faktura i e-post og på SMS/Vipps etter at du har fått boken.

  Finnmark 1944:

  Tyskerne er på vikende front og russeren er på vei mot Kirkenes. Byen bombes nesten daglig. Eliissá jobber hos direktøren for Sydvaranger gruve. Den russiske samen Ovla er innrullert som spesialsoldat ved Litzafronten nær Murmansk. Martin er en tysk offiser som må forlate kjæresten Elise i Alta. Hun er mistenkt for spionasje og Martin gjør alt for å beskytte henne.

  Høsten 1944 kollapser Litzafronten. Over tohundretusen tyske soldater flykter fra russerne sørover gjennom Kirkenes. Finnmark står i flammer og sivilbefolkningen tvangsevakueres. Ovla, Eliissá og Martin blir alle en del av vanviddet og kaoset. De må sammen og hver på sin kant kjempe for livet og verdigheten for ikke å gå til grunne under flukten – og i terroren som utspiller seg.

  «Ildveien» er en historisk roman inspirert av virkelige hendelser. Men den er også fortellingen om menneskers vilje, håp og overlevelsesevne når alle valg er like umulige.
  «Ildveien» er fjerde og siste bind i en serie frittstående og avsluttende romaner. «Seks dager i april» er den første, «Den tapte våren» den andre og «Askefall» den tredje i serien «Krigen i nord 1-4».